Lune

Vanaf het lommerrijke terras bij het huisje of het zonnige terras bij het zwembad heeft u een uniek uitzicht over de vallei van Cloudeau. Tevens kijkt u uit op het bos waar onze gasten regelmatig reeën en ander wild hebben gezien. Het is een plekje met veel privacy waar u helemaal op kunt gaan in de natuur en het echte Bourgondische leven.

De gîte Lune heeft een open woongedeelte. Het keukenblok bevindt zich tegen de achterwand van deze ruimte. In het huisje is elektrische verwarming en een houtkacheltje. De gîte biedt slaapgelegenheid aan 2 tot 4 personen. Op de eerste etage staat op de vide een slaapbank. In de ruime slaapkamer staat een tweepersoonsbed. Er is een badkamer met douche, wastafel en wc. In het huisje staan een televisie voor free-to-air satelliettelevisie (veelal Engelse zenders) en een radio-CD-speler tot uw beschikking. Wifi is ook beschikbaar. Tuinmeubilair en barbecue zijn uiteraard aanwezig.

In de gîte liggen spelletjes, DVD films, en de nodige toeristische informatie.

In overleg kunt u gebruik maken van onze wasmachine, droger en allerhande keukenapparatuur die niet in de gîte staan. Wij helpen u graag met uw wensen.

logo_cloudeau

Telefoon: 0033(0) 960 351 101
Email: p.vander.bijl@orange.fr
Adres: Cloudeau, 71120 Ozolles, Frankrijk
     
foto's cloudeau