Het 9e seizoen komt eraan

Het was voorjaar 2007, druk op zoek naar een mooie, rustig plekje in het zuiden van de Bourgogne. Een plekje waar we gasten zouden kunnen ontvangen, die ook van de rust, natuur en cultuur van de Bourgogne kunnen genieten.

Na een zoektocht langs vele huizen en bouwvallen werden we attent gemaakt op een huis in Cloudeau. Een beetje buiten ons zoekgebied, maar door het enthousiasme van de makelaar zijn we toch gaan kijken. We waren bij de ingang al verkocht en vanaf dat moment is de bal gaan rollen. We hebben al veel (inmiddels vaste) gasten mogen ontvangen en elke keer zijn we weer verrukt wanneer een gast naar huis vertrekt met een gevoel er echt uit geweest te zijn en maximaal te hebben kunnen genieten. Ons centrale thema is dan ook: Ervaar rust en rijkdom in de Bourgogne.

We proberen elke gast een bijzondere vakantie in Cloudeau te bieden. Wij onderhouden daartoe de gîtes, het atelier en de tuin continu zodat uw verblijf schoon is en in goede staat blijft. Ons doel is om de eenvoudige, authentieke stijl van de gîtes zo goed mogelijk te bewaren zonder uw thuisgevoel te verliezen.

We staan klaar voor uw wensen en vragen en geven u graag suggesties voor interessante en gezellige uitstapjes. Kortom, wij doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

logo_cloudeau

Telefoon: 0033(0) 960 351 101
Email: p.vander.bijl@orange.fr
Adres: Cloudeau, 71120 Ozolles, Frankrijk
     
foto's cloudeau