Het 12e seizoen

Het was voorjaar 2007, druk op zoek naar een mooi, rustig plekje in het zuiden van de Bourgogne. Een plek waar we gasten zouden kunnen ontvangen, die dan ook van de rust, natuur en cultuur van de Bourgogne zouden kunnen genieten.

Na een zoektocht langs vele huizen en bouwvallen vonden we ons huis in Cloudeau met 2 gîtes. We waren bij de ingang al verkocht en vanaf dat moment is de bal gaan rollen en voor we het in de gaten hebben zijn we 12 jaar verder. We hebben in al de jaren vele (inmiddels vaste) gasten mogen ontvangen en elke keer zijn we weer verrukt wanneer een gast naar huis vertrekt met een gevoel er echt 'uit' geweest te zijn.

Wij onderhouden de gîtes, het zwembad en de tuin continu zodat uw verblijf schoon is en in goede staat blijft. Ons doel is om de eenvoudige, authentieke stijl van de gîtes zo goed mogelijk te bewaren zonder het thuisgevoel te verliezen.

We staan klaar voor uw wensen en vragen en geven u graag suggesties voor interessante en gezellige uitstapjes. Kortom, wij doen er alles aan om u een onvergetelijke vakantie te bezorgen.

logo_cloudeau

Telefoon: 0033(0) 960 351 101
Email: p.vander.bijl@orange.fr
Adres: Cloudeau, 71120 Ozolles, Frankrijk
     
foto's cloudeau