Gastenboek

De mooiste reactie van een van onze gasten troffen we aan in het blad 'EN FRANCE': Wilt u het echt lezen, dan kunt u op het plaatje klikken.
Een aantal karakteristieke reacties die wij hebben gekregen!

Die schönste Jahreszeit - der Spätsommer, der frühe Herbst, der die Farben hervortreten und alles viel plastischer vor Augen treten läßt - die Schönheit der Schöpfung. Einer der schönsten Orte, an denen dies erlebbar war und ist, ist Cloudeau. Und eben nicht allein wegen der famosen Landschaft, sondern wegen der gelebten Atmosphäre, die von euch, Joke und Peter ausgeht.

Een sfeervol huis; een prettige ontvangst; een mooie heuvelachtige omgeving; prachtige vergezichten; heerlijke wandelingen; een rustige streek met leuke plaatsjes in de buurt; grenzend aan de wijnstreek Beaujolais; restaurants waar je nog echt Bourgondisch (en heel betaalbaar) kunt eten.

We komen graag weer! Peter & Joke reuze bedankt! 'Een prima verblijf in de Bourgogne gehad. Wij hebben de Bourgogne nu echt leren kennen en hebben nu grote twijfels of de Provence het mooiste stukje Frankrijk is´.
Wij hebben genoten van het uitzicht, de natuur, de stilte en de ongereptheid van de natuur. De gite was gezellig en knus.


En met deze selectie van reacties van onze gasten is eigenlijk al heel veel gezegd. Wilt u meer lezen en scores bekijken, bezoek dan eens onze pagina op Zoover. We blijven het natuurlijk leuk vinden om berichtjes van u te ontvangen.

logo_cloudeau

Telefoon: 0033(0) 960 351 101
Email: p.vander.bijl@orange.fr
Adres: Cloudeau, 71120 Ozolles, Frankrijk
     
recensies cloudeau
Klik afbeelding: om artikelen te kunnen lezen