Links ziet u het zwembad in een landelijke omgeving.

Ervaar rust, ruimte en rijkdom in de Bourgogne

Welkom op de website over onze sfeervolle gîtes in Cloudeau in het zuiden van de Bourgogne, in de Charolais/Brionnais streek.

Cloudeau is een gezellig buurtschap in frisse groene weiden aan de rand van het bos, in de buurt van het dorpje Ozolles.

Het complex 'Atelier Lulu Pied' bestaat uit 3 huisjes. In een van de huisjes wonen we zelf. De 2 vakantiehuisjes of gîtes, Soleil en Lune, verhuren wij aan vakantiegangers die de rust, natuur en (culturele en culinaire) rijkdom van de Bourgogne zoeken.
Het is een prima vertrekpunt voor ontspannende of uitdagende wandel- of fietstochten met unieke plekjes. Excursies naar de wijngaarden en de sfeervolle Franse steden zijn ook mogelijk.

De vakantiehuisjes met een authentieke Franse landelijke stijl bieden een schitterend uitzicht en veel privacy. De grote tuin met het zwembad maakt het vakantieplekje tot een unieke locatie.logo_cloudeau

Telefoon: 0033(0) 960 351 101
Email: p.vander.bijl@orange.fr
Adres: Cloudeau, 71120 Ozolles, Frankrijk
  Making copy's by means of photocopy, printing, printscreening, or any other duplication of our website or parts of our website is prohibited without written permission from us.    
foto's cloudeau